Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec James Van Der Beek a jeho žena Kimberly Brook zažívají velmi těžké chvíle. Už podruhé během posledních osmi měsíců přišli o dítě. Poprvé to herec oznámil v televizi v tanečního show, v níž právě působil, nyní na sociální síti.

„Poté, co jsme loni v listopadu prodělali brutální a velmi veřejný potrat, jsme byli štěstím bez sebe, když jsme se dozvěděli, že znovu čekáme dítě. Tentokrát jsme si to nechali pro sebe. Ale minulý víkend, zase, v sedmnáctém týdnu... duše, kterou jsme chtěli přivítat na svět, nám dala vědět, že se k nám nepřidá,“ napsal představitel Dawsona ze slavného seriálu na Instagramu.

Manželku odvezli do nemocnice, kde dle jeho slov prožili „trýznivou noc“. „A když jsem tam tak stál, vděčný za lidi, kteří jí mezi bludištěm regulací zachránili život, ale bezmocný pro ženu svého srdce udělat víc než masáž nohou a udržet ji v teple, něco mi začalo běžet hlavou. A teď to s vámi chci sdílet,“ napsal. „Musíme se o sebe lépe starat,“ vyzval fanoušky.

„Svět teď bolí. Je tu popření, šok, hněv, všechny ty staré vzorce, které se nás drží, když vznikne hluboké trauma. A neexistují slova, která by tu bolest zmírnila, ten proces učinila méně bolestivým a rychle jej vyřešila. Ale cesta z toho? Začíná otevřeným rozjímáním nad otázkou: Jak se o sebe můžeme lépe starat?“ píše Van Der Beek.

Rodinám, které procházejí nebo si prošly podobnou zkušeností, pak vzkázal, že v tom nejsou samy.

Herec a jeho žena vychovávají dcery Olivii, Annabel, Emilii a Gwendolyn a syna Joshuu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám