Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38) připravila fanynce zážitek, na který nikdy nezapomene. Shannon McKee potkala zpěvačku v obchodě v Malibu. Pochválila jí bundu a ona jí poděkovala.

„Tak trochu jsem poznala její hlas, ale nejsem z těch, kdo by oslovoval na ulici celebrity,“ uvedla McKee pro magazín TODAY. Když si ale uvědomila, o koho jde, měla nutkání popové divě vzdát hold a poděkovat za její podporu LGBTQ+ komunitě.

„Měla jsem příběh, který jsem s ní potřebovala sdílet. Řekla jsem jí, že byl můj kamarád ze střední jejím obrovským fanouškem, a jen díky ní dostal odvahu přiznat veřejně, že je homosexuál. Zasvětil jí také pět svých tetování. Můj bratr se mi také nedávno přiznal. Chtěla jsem jí prostě jen poděkovat za to, že je tak skvělým spojencem pro tuto komunitu.

Lady Gagu příběh velmi dojal. „Když jsem jí to vyprávěla, sundala si bundu a podala mi ji. Řekla mi, že když se mi tolik líbila, ať si ji hned obléknu.“ Ačkoliv se zpěvačka nechtěla s fanynkou fotit, dojemný moment zachytili všudypřítomní fotografové.

Lady Gaga je velkou podporovatelkou LGBTQ+ komunity. Soustředí na ni svou charitativní činnost a o právech homosexuálů a dalších menšin hovoří často i ve svých plamenných projevech nebo na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám