Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) aktivně podporuje nejrůznější ekologické aktivity. V posledních týdnech se pustil hned do dvou projektů.

Už nějaký ten pátek podporuje zálohování PET lahví a plechovek, které se často jako nevyužitý odpad válí v lesích. A tomu by Klus zabránil právě zálohováním, protože už by si každý rozmyslel, zda láhev vyhodí, nebo ji vymění za peníze. Klus společně s manželkou Tamarou chovají také slepice, kterým poskytují perfektní zázemí.

Tomáš Klus také podporuje zálohování.

Parádní kurník i se slepicemi dostal zpěvák od své ženy k narozeninám. Aktivně pak podpořil akci na podporu zákazu klecových chovů. Na celé tři hodiny se nechal zavřít do klece jen pár metrů od Poslanecké sněmovny, aby názorně ukázal, jak slepice v klecovém chovu trpí.

„Jak můžeme snášet slepice v klecích!? Chceme-li, aby nesly, nemůžeme hledět jen na to, co to nese nám. Takové chování v chovech je nelidské a člověk takto smýšlející sám patří do klece. Kurnik šopa. Do všech stran to klovu, konec klecovému chovu!” brojil Klus, ze kterého se stal ukázkový bojovník za čisté životní prostředí a práva zvířat. Uvidíme, na jaké další ekologické nešvary Klus upozorní příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám