Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec a moderátor Petr Nárožný (82) se pochlubil svou milovanou rodinkou. Na křest jeho životopisného CD dorazila manželka Iva, dcera Kateřina s dvojčaty Emmou a Aničkou a syn Petr s partnerem.

Šestileté vnučky od dcery Kateřiny rostou jako z vody a je vidět, že jsou pro populárního herce životním nábojem a radostí. Šťastný manžel, otec a dědeček rozdával na křtu úsměvy na všechny strany a s holčičkami ještě ochotně zapózoval fotografům.

Nad vydáním svých memoárů v písemné podobě zprvu váhal, ale nápad audio verze se mu zalíbil. „Mám doma řadu cédéček, na nichž vypráví a vzpomíná Mirek Horníček, pro mě nezapomenutelný Vláďa Svitáček, Vladimír Menšík, a když je mi občas smutno, což ke stáří patří, tak jsou zase všichni ti báječní lidé se mnou v pokoji nebo v autě a vyprávějí to právě mně," řekl herec pro České noviny. „A tak mě napadlo, že je tady pár kamarádů a hodně přátel a známých, se kterými jsem ušel kus života, a třeba by si se mnou po letech rádi popovídali," vysvětluje dál.

Letos v červnu měl herec ukončit své působení v Činoherním klubu, kde účinkoval po 40 sezón. Pandemie ale situaci změnila a jednou měsíčně bude Petr Nárožný dohrávat komedii Léda. Definitivně se s diváky rozloučí za rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám