Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cardi B (31) si nechala před deseti lety vytetovat páva. Obrázek zakrývá půlku jejího zadku, bok, stehno a sahá až na záda. V poslední době se rapperka malůvkou celkem chlubila a fanoušci si rychle všimli, že jsou barvy na jejích křivkách čím dál zářivější.

„Celý týden jsem snášela hodiny bolesti,“ napsala k fotce před a po, kterou sdílela se sledujícími pro srovnání. Tatér Jamie Schene nejen oživil barvy, ale přimaloval jí motýla sedícího na lotusu a přidal detaily peří.

I sám umělec vzdal na svých sociálních sítích Cardi hold za její výdrž a odolnost. Takový obrázek musel asi opravdu pěkně bolet. V Instastories diva prozradila, že nejbolestivější části byly břicho a bok.

Tetování v plné kráse pak Cardi předvedla v podřepu s luxusní kabelkou po boku. Měla u toho na sobě bikiny, ale vzhledem k jejich velikosti a velikosti jejího umělého pozadí, jakoby tam ani nebyly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám