Hlavní obsah
Článek

Sharon Stone (66) se chystá začátkem příštího roku vydat paměti s názvem The Beauty of Living Twice. V podcastu Films To Be Buried With s Brettem Goldsteinem fanoušky navnadila tím, že se podělila o některé životní příběhy. Detailně popsala hlavně ten, při němž málem přišla o život po zásahu bleskem.

„Byla jsem doma, máme u nás vlastní studnu, plnila jsem žehličku vodou a měla jednu ruku na kohoutku, v druhé ruce žehličku. Do studny uhodil blesk a všude bylo najednou světlo,“ popsala hvězda Základního instinktu.

„Zasáhlo mě to a odhodilo přes celou kuchyň, přistála jsem na lednici.“ Herečka neupřesnila, kdy se incident odehrál, v domě ale naštěstí nebyla sama. Matka ji našla ležet v bezvědomí na podlaze.

„Máma mi dala facku, aby mě probrala. Byla jsem úplně mimo, naložila mě do auta a odvezla do nemocnice. EKG ukázalo elektřinu v mém těle.“ Stone si pobyla v nemocnici deset dní a EKG jí dělali každý den.

To ovšem zdaleka nebyl jediný případ, kdy Sharon málem přišla o život. V roce 2001 utrpěla mrtvici, která způsobila devítidenní krvácení do mozku. Jako náctiletá si také málem podřízla krk při nehodě se šňůrou na prádlo.

Sharon vše popsala v připravované knize a už teď je jasné, že název, který v překladu zní Krása druhého života, je velice příhodný. Knihu napsala v dubnu a měla by vyjít začátkem příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám