Hlavní obsah
Článek

V rodinném filmu Gump se objeví řada známých tváří, mezi nimi i herec Bolek Polívka (74), který momentálně natáčí společně s Ivanou Chýlkovou (60), jejíhož manžela ztvární, v zahrádkářské kolonii v pražské Michli. A vypadá jako pravý bezdomovec.

"Možná nám naopak lidi budou náš filmový život závidět, to bydlení v kolonce, zeleň, skleník a hlavně to, jak si užívají života," míní Polívka. "Oni to nejsou ti skuteční bezdomovci, jen se takhle rozhodli žít," vysvětloval.

Pro Polívku už je to čtvrtá spolupráce s režisérem F. A. Brabcem, takže neváhal, zda roli vzít. "U něj je dobré, že se šetří i časem, protože je režisér a kameraman zároveň," dodal. To je ostatně dobře i díky tomu, že už na konci června začne fungovat letní scéna jeho divadla.

Probrali jsme i to, jak trávil bez možnosti pracovat období karantény. "Bral jsem to jako příležitost prohloubit vztahy s rodinou a dětmi, i když divadlo mi samozřejmě chybělo. Ale překvapil jsem své děti svými znalostmi. Uměl jsem poradit s češtinou, angličtinou a také dějepisem. I když si Marjánka myslela, že 1. světovou válku znám jako pamětník," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám