Hlavní obsah
Článek

Moderátor Petr Říbal a modelka Michaela Hávová si užívají bydlení ve svém nově zrekonstruovaném hnízdečku. Z panelákového bytu v dezolátním stavu vybudovali útulný domov.

"Práce na tom bylo strašně moc. Pro nás je moc hezký, že každá stěna, dlaždička i vypínač mají svůj příběh. Zabralo to asi půl roku rekonstrukce a byly to nervy," řekl Super.cz Říbal. "Technické věci jsem řešil já a design a výzdobu, aby to tady vypadalo jako domov, měla na triku Míša," uvedl.

"Několikrát jsme se u toho málem rozešli, kvůli rozdílným názorům. Ale dali jsme to dohromady a bydlíme," je ráda modelka a její partner přikyvuje. "Říká se, že kdo přežije rekonstrukci, přežije všechno. Pořád jsme spolu, tak se uvidí," usmíval se.

Ušetřit se snažili, kde se dalo. Pomáhali hlavně příbuzní Míši. "Hrozně nám pomáhal táta s dědou. Hodně jsme ušetřili tím, že jsme si to dělali sami a nepotřebovali jsme firmy," vysvětlila Hávová. "Rekonstrukce díky tomu vyšla na něco málo přes půl milionu, jinak by to bylo pochopitelně víc," dodal Říbal.

Reklama

Další články

Načítám