Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První natáčení po dlouhé pauze si herečka Ivana Chýlková (60) užívá. I když se trochu pozastavila nad představou kostýmní výtvarnice snímku Gump, manželky režiséra F. A. Brabce, Jaroslavy Pecharové, jak má být její postava oblečená.

"Vypadám spíš jako bývalá štětka osmé cenové skupiny, ale byla to její představa, takže proč ne," krčila rameny Chýlková, která v rodinném filmu podle knihy Filipa Rožka ztvárňuje spolu s Bolkem Polívkou (74) pár, který přišel o domov a žijí jako bezdomovci v zahrádkářské kolonii. "Když takhle svítí sluníčko a někdo by se o nás staral a uvařil nám, nevadilo by mi tady nějakou dobu pobýt," smála se.

"Návrat k práci je takový pozvolný, protože pauzu jsem trávila v přírodě na chaloupce, takže jsem se jen přesunula z jedné přírody do druhé a čeká mě ještě další, protože se natáčí i třináctidílní Chataři pro Českou televizi. V létě budu hrát v divadle jen dvakrát v červenci a dvakrát v srpnu, až v září to bude zase pravidelné. Přišla jsem o veškeré své pracovní návyky, tak jsem ráda, že to takhle vyšlo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám