Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) je blázen do svého partnera Cartera Reuma (39). S tím je vídána zhruba od ledna a rozhodně se svým štěstím netají. Pár prý dokonce slaví výročí každý měsíc, vždy 29. S Reumem tráví slavná dědička i karanténu a na konci května mu neopomněla vzdát hold na sociálních sítích.

„Krásné výročí, má lásko. Tolik kouzelných, nezapomenutelných a výjimečných vzpomínek,“ rozněžnila se na Instagramu. „Miluji náš společný život, každý jeho moment. Jsi mé splněné přání a sen. S každým dnem jsem do tebe víc a víc zamilovaná. Způsobem, který jsem doposud neznala. Jsi pro mě dokonalý v každém ohledu.“

S podnikatelem a spisovatelem v jedné osobě se Paris začala objevovat zhruba rok po zrušených zásnubách s hercem Chrisem Zylkou. S ním byla ve vztahu dva roky a zasnoubeni byli 10 měsíců. Ale ani nad Zylkou se veřejně takhle nerozplývala.

A zrušení zásnub označila za nejlepší rozhodnutí, které kdy udělala, protože si, dle vlastních slov, zaslouží někoho úžasného a Zylka pro ni jednoduše nebyl ten pravý. Zatím to vypadá, že toho pravého našla až nyní, tak uvidíme, jak dlouho to ale slavné dědičce vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám