Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takzvaná „baby shower“ nebo také „gender reveal party“ je oslava pro budoucí rodiče a jejich dítě, během které se rodina, přátelé a často právě i nastávající rodiče poprvé dozvědí pohlaví miminka. Slaví se hlavně v anglosaských zemích, ale i k nám už tento druh zábavy proniká. Večírek si nechala uspořádat i Andrea Antony, konal se na chalupě v Jizerských horách.

„Sestřenka nám udělala chatovou gender reveal party,“ komentovala reportérka CNN Prima News video zveřejněné na Instagramu, na kterém s manželem vystřelili růžové konfety. Je tedy jasné, že se jim narodí holčička. „Tak to vypadá, že posílíme silný ženský gang v našem okolí. Doufám, že někdo z vás má zase kolem sebe samý kluky, aby měly ty naše bábovky jednou s kým randit,“ dodala v komentáři Andrea.

Andrea a Martin si skutečně nenechali prozradit pohlaví miminka. Informaci získala pouze Andreina sestřenice. „Nenechali jsme si to v porodnici říct, protože aktuálně nemůžou partneři kvůli opatřením jako doprovod na ultrazvuk. A já chtěla, abychom se to dozvěděli najednou,“ vysvětlila Andrea.

Manželé by měli radost z obou variant. „Neměli jsme preferenci na pohlaví, ale je pravda, že zatímco holčičí jméno máme vymyšlené dávno, klučičí jsme vůbec nevěděli, takže nás to trochu zachránilo,“ uvedla s úsměvem Andrea, která bude rodit v půlce října. „Ale necháme si ho zatím pro sebe, co kdybychom si to ještě náhodou rozmysleli,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám