Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamela Anderson (56) se v lednu popáté vdala, a to za dlouholetého kamaráda Jona Peterse (74), s nímž měla románek i v minulosti. O pouhých 12 dní později byl ale s manželstvím i láskou konec. V posledním rozhovoru, který sexbomba poskytla pro The New York Times, dokonce sňatek popřela, přestože jej v lednu potvrdila prostřednictvím tiskového mluvčího.

„Byla jsem v Indii a procházela očistou. Tři týdny jsem meditovala v ájurvédovém centru. Když jsem se vrátila zpět, během prvních 24 hodin jsem se viděla s Jonem. Bylo to rychlé a taky bylo rychle po všem. O nic nešlo. O nic fyzického. Jenom o přátelství,“ nechala se slyšet.

S producentem se hvězda Pobřežní hlídky přátelí roky a tvrdí, že nikomu nebylo ublíženo a stále jsou v kontaktu. Ve stejném rozhovoru ale také přiznala, že by přeci jenom ještě jednou ráda šla k oltáři. „Ještě jednou, prosím, Bože. Jenom jednou,“ vyslovila přání.

Kromě sňatku s Petersem byla Anderson vdaná čtyřikrát. Poprvé se v roce 1995 provdala za Tommyho Leea, s nímž má syny Brandona a Dylana, podruhé v roce 2006 za Kida Rocka, ale požádali o rozvod čtyři měsíce po svatbě, poté, co Pamela potratila. Do třetice pak zkusila štěstí s hráčem pokeru Rickem Salomonem. Za něj se provdala dokonce dvakrát, v roce 2007 a 2014.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám