Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obvykle si modelky najímá, aby její modely předváděly na mole, nebo před objektivem fotoaparátu, nyní si Natali Ruden (53) tuto roli sama vyzkoušela.

„Když jsem focena, nejsem nucena. Pro návrhářku je vhodné podívat se občas na svět z druhé strany. A jako žena v outfitu, ve kterém se cítím dobře, se nechám vyfotit ráda. Zvlášť s tímto elegantním společníkem na cesty,“ svěřila se po focení Natali.

Známá módní návrhářka oblékla sexy černý model ze své kolekce s dominujícími koženými kalhotami ladícími s motoristickými rukavičkami a zapózovala před vozem, který byl označen jejím logem.

Jako typická žena a designérka vnímá Natali zejména barvu vozu. „Zlatá barva znázorňuje světla Paříže. K Paříži mám velmi blízký vztah, protože velmi často nakupuji látky právě tady. Spolupráce s touto značkou mi dala další spojitost s touto krásnou zemí, jež evokuje francouzský vytříbený design,“ dodává Natali Ruden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám