Hlavní obsah
Článek

Amanda Bynes (37) se po nějaké době opět ozvala fanouškům prostřednictvím Instagramu. Před pár měsíci byla na sociální síti hodně sdílná. Pochlubila se snoubencem, a dokonce i snímkem z ultrazvuku. Pak se ale na nějaký čas odmlčela.

„Novinky: Dodělávám si bakalářský titul v módním institutu Fashion Institute of Design & Merchandising. Dělám online lekce a nemůžu se dočkat, až si v budoucnu otevřu vlastní e-shop,“ napsala herečka do popisku nejnovějšího selfie.

„Strávila jsem poslední dva měsíce na léčení. Snažila jsem se zapracovat na tom, jak se vypořádat se sociální úzkostí, která mě před měsíci donutila nechat školy. Jsem zpátky a daří se mi dobře. Mám přechodné bydlení a každý týden docházím na terapie,“ popsala, jak je na tom psychicky.

„Stále jsem zasnoubená s láskou mého života, Paulem,“ doplnila na závěr postu. Amanda v únoru oznámila zásnuby s Paulem Michaelem, jehož poznala v léčebně. Ten o pár týdnů později potvrdil rozchod, vzápětí bylo ale všechno jinak. Oba z páru sdíleli snímek z ultrazvuku a rozvířili tak spekulace o těhotenství. Snímky však rychle ze sociálních sítí smazali a hereččin právník těhotenství vyvrátil.

„Jakékoliv zprávy o tom, že Amanda trpí závislostí na alkoholu nebo drogách, jsou falešné. Léčí se s psychickými problémy,“ uvedl její právník mimo jiné v oficiálním prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám