Hlavní obsah
Článek

Herečky kvůli rolím podstupují kdejaké proměny. Hubnou, přibírají, posilují, aby nabraly svalovou hmotu, nechávají si stříhat vlasy. Požadavek na změnu barvy kadeří tak patří k těm nejmenším. Proměnou prošla i Petra Nesvačilová (38) kvůli filmu Bourák režiséra Ondřeje Trojana.

V tom Nesvačilová hraje manikérku Jiřinu, milovnici pestrých barev, a charakteru postavy hereččiny hnědé vlasy neslušely - vypadaly až příliš solidně. Maskérka Jana Bílková tak Petru poslala ke kadeřníkovi.

„Já jsem byla barvená jen jednou v 17 letech, tenkrát to byl melír a mám z toho trauma dodnes,“ svěřila Nesvačilová, které Michal Zapoměl vybral zrzavý přeliv. „Opravdu křiklavá zrz, takže můj půlrok s Bourákem byl s tou zrzavou hlavou velmi zábavný i v osobním životě,“ říká s úsměvem.

Trailer k filmu Bourák

Partnerem jí před kamerou byl Jiří Macháček jako majitel herny Ruda. „Jirka je úžasný kolega, parťák, ale i kamarád. Mám ho hodně ráda a moc si ho vážím. Je to profesionál a mohla jsem se o něj opřít a spolehnout se na něj, a hlavně jsem se s ním nasmála. Mého manžela Rudu hraje skvěle, jeho Ruda je opravdu idiot,“ směje se Nesvačilová.

V ústředních rolích se představí Ivan Trojan (59), Kristýna Boková a Veronika Marková. Do kin Bourák dorazí v červnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám