Hlavní obsah
Článek

Herci Michaela Badinková (45) a Jan Teplý spolu žijí už pěknou řádku let a vychovávají dvě děti, na svatbu ale zatím nedošlo. Herečka přitom nezastírá, že si svého partnera chce vzít. Jen na to prý není pořád čas.

„Už mě třikrát žádal o ruku, já mu to vždycky potvrdila. Jenže během roku na to není čas a o prázdninách radši jedeme k moři. Jít jenom tak na úřad, to je nuda, museli bychom dát dohromady rodiny. To je náročné,“ řekla Badinková v 7 pádech Honzy Dědka. Uznala ale, že jejím dcerám Evelíně a Emílii by se svatba rodičů zamlouvala. Zatím tedy hlavně z důvodu, že by si mohly obléct hezké šaty. „Dřív se na to hodně ptaly, ale už to asi vzdaly,“ dodala hvězda Ordinace v růžové zahradě.

Na co však její dcery měly zásadní vliv, i když ne záměrně, je hereččina životospráva. Míša totiž byla zarytou vegetariánkou, a až děti ji naučily jíst maso. „Narodili se mi dva masožravci. Evelínka zajídala kuře řízkem. Jako první jsem po x letech ochutnala tatarský biftek – a bylo to strašně dobrý. Neměla jsem ani žádné žaludeční problémy,“ svěřila Badinková s tím, že dle jejího muže jí zkrátka ke čtyřicítce začalo chybět železo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám