Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katie Piper (36) už minulý měsíc překvapila fanoušky sexy snímky, které nafotila pro magazín Harper´s Bazaar. Nyní je potěšila znovu, když na svém instagramovém profilu sdílela fotku v plavkách. I během karantény, kterou tráví s rodinou, by si bývala modelka ráda zachovala zdravou barvu a péči o tělo nepodceňuje.

„Teď, více než jindy, se chci cítit dobře a zůstat sama sebou,“ uvedla u fotky, kterou propagovala samoopalovací krém. Na sociální síti moderátorka také sdílela, jak si užívá rodinné chvilky s manželem Richardem Suttonem a jejich dvěma dcerami.

Za Suttona se provdala v roce 2015, poté, co je dal dohromady zpěvák Coldplay Chris Martin. I když se nejprve Katie, kterou tehdy čekaly náročné operace, do vztahu nijak nehrnula, Richard odmítal opustit místo po jejím boku a byl jí v těžkých chvílích oporou.

V roce 2008 na Piper dva útočníci vylili kyselinu a způsobili jí četné popáleniny na tváři a hrudníku. Při útoku málem přišla o život a navždy ji to zohavilo. Musela podstoupit sérii operací a o činu natočila dokument a vydala několik knih.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám