Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a také herečka Christina Milian (38) porodila 20. ledna svého druhého potomka a necelé čtyři měsíce poté už je zpátky ve formě.

Christina se na svém instagramovém profilu ráda pochlubí snímky v bikinách a nebyl to pro ni problém ani v těhotenství. Teď už má ovšem zpátky své ploché bříško, a tak zapózuje i ve spodním prádle.

Zpěvačka se ukázala v prádle značky, kterou vytvořila její kolegyně z hudební branže Rihanna. Ke snímku tehdy napsala: „Sebevědomí je tím klíčem. Savage x Fenty ví jak na to, aby se ženy cítily dobře.“

Naposledy zapózovala také v sexy šatech s hlubokým výstřihem, které dávají vyniknout její sexy figuře, kterou má díky pravidelnému cvičení jako před porodem.

Krome téměř čtyřměsíčního syna Isaiaha má zpěvačka doma ještě starší dcerku Violet (10), která má z manželství s hudebníkem vystupujícím pod jménem The-Dream. Otcem synka je současný přítel, hudebník Matt Pokora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám