Hlavní obsah
Článek

Elon Musk (48) a zpěvačka Grimes (32) přivítali na svět zdravého chlapečka. Miliardář to oznámil na Twitteru. „Maminka i miminko jsou v pořádku,“ napsal. Fanoušci se ale nenechali jen tak odbýt a dožadovali se chlapcova jména. A tak jim zakladatel automobilky Tesla dal, co chtěli.

„X Æ A-12 Musk,“ odpověděl jednomu ze sledujících. Do teď není vůbec jasné, jestli si Musk dělal legraci. Vypadalo to navíc, že „jméno“ bylo částečně inspirováno písní 4ÆM z nejnovějšího alba Grimes.

A zatímco zpěvačka se stala maminkou poprvé, Musk je otcem pěti synů, které má s bývalou manželkou Justine Wilson. Jejich první syn Nevada se narodil v roce 2002, bohužel pouhých 10 týdnů po narození náhle zemřel.

Grimes se pochlubila těhotenstvím na sociálních sítích v lednu. Později se fanouškům svěřila, že ze začátku měla nějaké komplikace, ale naštěstí, jak se zdá, netrvaly dlouho. S Muskem je spojována dva roky a o svém partnerovi mluvila vždy jen v superlativech.

„Ve skutečnosti ho opravdu miluji,“ uvedla v březnovém rozhovoru pro Rolling Stone poté, co ji na sociálních sítích označovali za zlatokopku. „Nikdo mi to nevěří, ne že bych se kvůli tomu zlobila. Nikdy mě ale nenapadlo, že z toho bude takové haló.“

Grimes se také v jednom ze živých vysílání na YouTube svěřila, poté, co přiznala, že čeká kluka, že chce, aby si její potomek vybral pohlaví sám. Zdá se, že se ale s tatínkem nakonec rozmysleli a shodli se na chlapci. Jen doufejme, že ho skutečně nepojmenovali jako čárový kód.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám