Hlavní obsah
Článek

Život v karanténě není žádný med, o tom by mohly vyprávět všechny ženy, které už zoufale potřebují obarvit odrosty a netrpělivě čekají, až se zase otevřou kadeřnictví. Řada takových to ale nevydržela a uchýlila se k radikálnějšímu řešení v podobě domácího barvení. Roli kadeřníka musel doma sehrát i manžel herečky Brigitte Nielsen (56) Mattia Dessi (41).

„Můj osobní kadeřník. Jaké bych mu měla dát dýško?“ napsala herečka k selfie z koupelny, na němž jí Mattia barví hlavu. Nielsen se izoluje s manželem a jejich společnou dcerou Fridou, která v červnu oslaví druhé narozeniny. Na sociální síti se pochlubila i fotkou, jak si s dcerkou krátí čas hraním.

Mattia je hereččiným pátým manželem a Frida jejím pátým dítětem. Z předchozích vztahů má čtyři syny. V letech 1985-1987 byla vdaná za Sylvestera Stalloneho. Za Dessiho se provdala v roce 2006 a krátce na to zatoužila po dalším dítěti. Než se však dočkala vymodlené dcerky, musela si počkat deset let.

Nákladný a zdlouhavý proces se však vyplatil. Nakonec se Brigitte podařilo otěhotnět, ale radostnou novinu si na radu lékaře nechávala dlouho pro sebe. Světu se svěřila až tři týdny před porodem. Roli maminky si velmi užívá a spokojená rodinka je často vídána například při procházkách v parku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám