Hlavní obsah
Článek

Pro většinu celebrit jsou v období pandemie koronaviru jedinou spojkou s fanoušky sociální sítě. Skrze ně komunikují například i v živých vysíláních, kde někdy odpovídají třeba na dotazy sledujících. Během takového vysílání na Instagramu se modelka značky Victoria´s Secret Sara Sampaio (28) rozhodla promluvit o svém duševním zdraví.

„I normálně trpím úzkostmi a depresemi, ale upřímně, první týdny karantény jsem se cítila lépe než kdy dřív,“ přiznala modelka s tím, že v posledních dnech je na tom o něco hůř.

A řeč došla i na trichotillomanii, psychickou poruchu, při které má jedinec nutkání vytrhávat si vlasy. „Mám to od 15 let a stále to někdy dělám. Někdy víc než jindy,“ odpověděla na dotaz jednoho z fanoušků, jak se s poruchou vyrovnala. Ačkoliv se neléčí, prý jí pomáhá, když má například krátké nehty.

Sara se izoluje v Los Angeles s partnerem Oliverem Ripleym, zatímco její rodina je v Portugalsku, odkud pochází. Rodina jí prý velmi schází, ale snaží se zaměřit i na jiné věci. Kromě modelingu se začala vzdělávat v herectví, a před pandemií se dokonce snažila angažovat v televizi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám