Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Uršula Kluková (82) se rozhodla po delší době objevit před televizní kamerou. Řada televizních diváků si ji pamatuje ze seriálu Doktoři z Počátků, kde zářila, a od jehož natáčení uběhlo již 5 let. Tentokrát dostala nabídku na epizodní roli a s radostí ji přijala.

„Když mi volali z produkce, zda bych měla o roli paní Knochové zájem, tak jsem si nechala nejdříve zaslat scénář. Zjistila jsem, že nabízená role je malá, jen na jeden díl, tak jsem ji přijala. Velkou seriálovou roli už bych nevzala,“ sdělila nám herečka, která na se objeví v Modrém kódu. Na natáčení jen zářila, a to i proto, že se na place setkala s kolegy z Počátků.

„Natáčení jsem si moc užila, když jsem vyšla z maskérny, tak jsem byla zmalovaná tak, že jsem vypadala jak mapa Afriky, jak jsem měla ty modřiny. Podle scénáře moje postava spadla z postele a zlomila si nohu v krčku,“ dozvěděli jsme se od Uršuly.

„V Počátcích jsem hrála s Davidem Gránským, se Sabinou Laurinovou, v maskérně mě líčil Vilda Persy a dokonce mě sem na natáčení dovezl i řidič Lukáš, který mě vozil také na Počátky. Potěšilo mě, že jsme se zase setkali. A David Gránský mě dostal jako doktor na starosti,“ pochlubila se herečka.

Ta je jako většina umělců nyní doma a na divadelních prknech v představeních Zasněžená romance nebo Dívčí válka se jen tak neukáže.

„Nejraději relaxuji tak, že jsem doma a čtu si knížky, nebo chodím se psem venku. Mám pejska a taky kočku a nejradši ze všeho jsem v Broumově, kde jsem vlastně doma, je to prostě můj domov,“ prozradila nám herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám