Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcery se jí ne tak úplně plánovaně narodily jenom rok a dva měsíce po sobě. Už teď si to ale zpěvačka Markéta Martiníková nemůže vynachválit. "Budou z nich kamarádky," míní Markéta, která nám poprvé svoji Luisu a Albertu ukázala na kameru.

S holčičkami a manželem Tomášem tráví většinu času na chalupě v Jizerských horách, kde je to pro všechny lepší. "Můžeme být pořád venku, v lese a na louce, je tam i lepší vzduch. A manžel má naštěstí práci, kterou jde dělat odkudkoliv," vysvětlila. V Praze se zastavili jen na dva dny kvůli vyřizování úředních záležitostí. "Luisa měla radost, že je doma, Alba to ani nepoznala," smála se.

V Jizerkách trávili i Velikonoce, které pro ně byly hodně jiné. Markétina rodina je totiž silně věřící a museli se obejít bez návštěvy kostela. "Měli jsme je takové niternější, každý den jsem chodila se pomodlit aspoň ke křížku, za nás, za rodinu, za republiku i svět. Mše jsme sledovali online. Kostel s dětmi stejně bývá hodně divoký a musela bych je nahánět. Takže jsem to prožívala jinak," vysvětlila.

S dětmi ještě Markéta a její muž Tomáš neskončili. Bavili jsme se totiž o modrém autíčku, které dostala k Ježíšku starší Luisa. Prý se bude hodit ještě pro chlapečka. "Cíleně na dalším nepracujeme, ale kluka bychom chtěli. Tak uvidíme, kdy přijde jeho čas," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám