Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě než se stala hvězdou seriálu Taková moderní rodinka, byla Sofia Vergara (51) průvodkyní jednoho cestopisného televizního pořadu. Ten uváděla v roce 1995-1998.

Na své začátky v televizi nyní zavzpomínala příspěvkem na Instagramu, kde sdílela video sestřih z jejího cestování. V záběrech jsou v hlavní roli její největší přednosti – velká ňadra. Nejen v bikinách, ve kterých se ukáže hned na začátku videa, jsou její vnady jedním z hlavních lákadel pořadu. Kdo by se díval na přírodu kolem, když je v pořadu naditý výstřih Sofie.

Sedmačtyřicetiletá herečka byla objevena už v 17 letech, kdy si jí všiml fotograf přímo na pláži v Kolumbii a stala se tváří reklamy na Pepsi po celé latinské Americe.

Herečka se poprvé vdala už v osmnácti letech za svou středoškolskou lásku. Manželství trvalo jen dva roky a Sofia svému prvnímu muži porodila syna Manola (27). Až v roce 2015 se provdala podruhé, a to za herce Joeho Manganiella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám