Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muž roku 2016 Josef Kůrka také pocítil ekonomické dopady koronavirové krize. Jeho fitko je zavřené, práce v modelingu teď také není. Musel se proto poohlédnout jinde. „Našel jsem si inzerát na výpomoc v zastavárně, tak jsem se tam šel podívat, slovo dalo slovo a už tu pracuju,“ říká.

Kůrka je přítelem herečky Barbory Mottlové (37), jejíž profese rovněž utrpěla. Ta si zase sehnala práci v supermarketu na pokladně.

„S Bárou jsme se rozhodli začít pracovat jako v uvozovkách ‚normální lidé‘. Samozřejmě je to těžké takhle změnit práci, je to nezvyk,“ říká Josef, ale s tím, že za své nové zaměstnání se nestydí. Stejně jako jeho partnerka je bere jako zkušenost, která se mu v životě už neztratí.

Jako plus současnou profesi bere také zpěvák Ondřej Bábor, který dělá kurýra a pracuje ve skladu. „Teď, zhruba po čtrnácti dnech, si uvědomuji, jak je taková změna života někdy potřeba,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám