Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) ani v době karantény nevynechává péči o svoji postavu. Snaží se dál pravidelně běhat venku v lese, doma má běhací pás a nyní předvedla i cvik, do kterého se dají skvěle zapojit i děti. Při posilování břicha asistoval její starší syn Max.

Simona předvedla cvik plank, kdy se posiluje břišní svalstvo a záda. Tělo je podepřeno lokty o zem. A právě pod ní vesele probíhal starší syn.

"Vím, že tady každý v těchto nelehkých dnech chrlí rozumy, jak na to. Jak přežít se zdravým rozumem celou tuhle bláznivou karanténu. I přes ty děsivé věci, které se dějí a trhají mi srdce, jsem nesmírně šťastná v objetí mé rodiny. Užívám si konečně na plný pecky svoje štěňata a mám pocit, že ten stav beztíže jsme všichni tak trochu potřebovali," říká Simona.

"Ano, někdy si rvu dva měsíce nebarvené vlasy a šílím jako všichni kolem. Ale věřím, že to dáme. My všichni spolu. Držte se," napsala svým fanouškům modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám