Hlavní obsah
Článek

O víkendu oslavila v karanténě své 34. narozeniny, a i když je na vrcholu své profesionální kariéry, momentálně se bílému sportu věnovat nemůže. Tenistka Barbora Strýcová se snaží udržovat v kondici, jak se jenom dá.

Svým fanouškům na sociálních sítích představila svoji denní tréninkovou dávku. Každý den dává shodou okolností tolik cviků, kolik je jí let - tedy třicet čtyři. "Každý cvik se dělá 30 sekund a jde to hned po sobě. Žádný pauzy, jen ty co jsou napsané," nešetří se Bára.

Pořád jí ale zbývá dost času, a tak začala koketovat s profesí svého partnera Petra Matějčka, tedy žurnalistikou. Zkouší si roli moderátorky ve vlastní talk show s rozhovory U Baru, kterou poprvé rozjede tenhle čtvrtek.

"Nudíte se během karantény? Pojďte se mnou vyzpovídat jednoho z největších profesionálů ve svém oboru, co znám - Libora Boučka (43). Ve čtvrtek v 17:00 spustím livestream s názvem U Baru, kam si budu pravidelně zvát zajímavé hosty. A protože byl Libor na spoustě akcí, které pro mě hodně znamenaly, je právě on logickou premiérou," zve nejen svoje sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám