Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde strávit složité období epidemie koronaviru, bylo pro moderátorku a herečku Martu Dřímal Ondráčkovou komplikovanou volbou. Ale protože její manžel Jakub pracuje v Německu, zatímco ona momentálně práci nemá, bylo rozhodnuto.

"V naší vesnici je dokonce i pěší hraniční přechod, ten je ale uzavřený. Takže nemůžu skočit ani na poštu, i když bych ji měla pět minut. Nemůžu do Brna k našim, ačkoli před uzavřením hranic jsem tam trávila část týdne, ani do Prahy, kde máme byt. Ale zvykám si," svěřila nám Marta.

Na videu nám natočila, jak s manželem a patnáctiměsíční dcerou Sophií tráví dny. Hodně teď vyvařuje a v kuchyni už se pomalu začíná orientovat i její holčička. Štěstí je, že hned za domem mají les, kam chodí na společné procházky. A všem ženám, které jsou doma, ať už na mateřské, nebo v rámci karantény, doporučuje, aby si našly aspoň chvilku pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám