Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro tanečnici a choreografku Leonu Qašu Kvasnicovou (47) je její práce drogou, bez které nemůže být. Proto není divu, že si i v době koronarivové karantény snaží jakýkoli pohyb dopřát. Na sociální síti se známá choreografka, sestra DJ Luccy, pochlubila fotkami ze svého tanečního studia, kde si pravidelně dopřávala svůj sólo gymnastický a taneční trénink.

„Moje „rutina“ udržuje moje tělo i mysl v harmonii a "drží při životě", připsala k fotkám Qaša, která vedle svých lekcí mimo jiné tvoří i choreografii k muzikálům, jedním z nich je i Kvítek mandragory v Divadle Broadway. Pohyb a tanec už k jejímu každodennímu životu prostě patří a snaží si ho dopřát i v těžkém období.

„Jsem vděčná za zdraví a úžasný prostor pro svoje cvičení,“ sdělila Qaša, které by její postavu a pružné tělo mohl leckdo závidět. A u příspěvku se rázem strhla vlna komentářů od jejích přátel. „Úžasná! Koukám jak blázen!“ stálo v jednom z komentářů pod fotkou. „Jsi neskutečná,“ napsala jí vzápětí jedna kolegyň k fotkám z její rozcvičky.

Reklama

Další články

Načítám