Hlavní obsah
Článek

Když se herec z Transformers Shia LaBeouf (33) v září 2018 rozcházel s manželkou Miou Goth (26), nikdo nevěřil, že by si pár, který prožíval od začátku vztahu opravdu divokou romanci, k sobě ještě někdy našel cestu. Nikdy ale neříkejme nikdy. Bývalý hvězdný pár nyní vyfotili, jak si vyměňuje něžnosti, vypadá to tedy, že k sobě mají opět blízko.

Dle zdrojů E! News spolu dokonce tráví karanténu v hercově domově v Pasadeně. Jezdí na kolech po okolí, chodí společně běhat a cvičí. Obnovení vztahu je o to kurióznější, že to mezi herci nikdy nebylo úplně dokonalé. Psychicky labilní Shia je pověstný svým nevyzpytatelným chováním a při jednom incidentu dokonce Mie vyhrožoval smrtí.

To bylo ještě předtím, než se v roce 2016 vzali. Kolegové z filmu Nymfomanka režiséra Larse von Triera spolu randili od roku 2012. Za tu dobu toho Goth s LaBeoufem vydržela dost, ale pohár její trpělivosti nejspíš také nebyl bezedný.

Jejich rozvod vyšel najevo ve stejnou dobu jako hercův nový románek s hudebnicí FKA twigs, bývalou snoubenkou herce Roberta Pattinsona. Ten ale také nevydržel dlouho. LaBeoufovi diagnostikovali po několika pobytech v léčebnách posttraumatický syndrom. V posledních dvou letech se tak výbušný herec léčí a snaží se na svém duševním zdraví pracovat. A zjevně to probudilo i city k jeho staré lásce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám