Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková tráví současnou karanténu aktivně. Sice nemůže hrát ani zpívat pro diváky naživo, ale prostřednictvím sociálních sítí ano. „Můj live stream jsem pojmenovala Dáša zpívá z pokojíčku pro dobrou náladu. Obden zpívám naživo jednu písničku z mého CD Mirákl 9 a povídám si s fanoušky přes Facebook,“ říká.

Ze zmíněného alba je také klip k písni Hleď si svýho, který Dáša nedávno vydala. Účinkuje v něm se svými kolegyněmi z představení Můžem i s mužem a kamarádkami Vandou Hybnerovou (55), Kateřinou Kairou Hrachovcovou (49) a Jitkou Sedláčkovou. Klip režírovala Hybnerová, která Dášu ukázala v trochu jiném světle, než ji její fanoušci znají, a v jedné scéně ji i svlékla.

„Důvěra, kterou jsem dostala, mi dovolila Dášu trochu vytrhnout z jejího obalu veselé hodné holky. Píseň Hleď si svýho je vlastně takovej osobní manifest. A protože jsem po tátovi podědila lásku k němé grotesce, nechala jsem se jí inspirovat. Dopřáli jsme klipu větší fantazii černobílým kabátem a provedli Dášu vystavěným příběhem. Točili jsme v prostředí, do kterého by většina navoněných popových princezen nevkročila. Přesto je v klipu i písni poezie, a nakonec i naděje, přestože prostředky k dosažení byly trochu punk,” popisuje Hybnerová vznik klipu.

Zmíněná čtveřice spolu tráví i karanténu, tedy ne fyzicky, je v internetovém spojení. „Založily jsme si s holkami YouTube kanál, který jsme pojmenovaly po našem představení Můžem i s mužem, a natáčíme videa na různá témata,“ zve Dáša diváky. Stejně tak na svůj koncert, který by se měl uskutečnit 21. května 2020 v pražském Lucerna Music Baru.

Reklama

Další články

Načítám