Hlavní obsah
Článek

Kvůli uzavřeným hranicích a zrušeným letům měla celá řada Čechů problémy vrátit se ze zahraničí domů. Do problémů se dostali i Albert Černý a Barbora Podzimková. Ostatně již jsme vás informovali o tom, že se mladému páru vymstilo, že si prodloužili pobyt v Maroku. Jejich let byl totiž nakonec zrušen.

„Báli jsme se, že se nám včas nepodaří dostat domů, protože Maroko začalo uzavírat svoje hranice a rušit všechny letecké i námořní spoje. Zavíraly se najednou hotely, ale i restaurace a prakticky všechny obchody kromě prodejen s potravinami,“ vzpomínal na dramatické momenty Albert v rozhovoru pro Super.cz. „Všechny restaurace a obchody byly zavřené, nebylo si kde půjčit surf a zavíraly se některý hotely, což jsme zažili na vlastní kůži. V našem guesthousu nám majitel sice slíbil, že u něj určitě budeme moct zůstat, ať se děje cokoliv, ale potom najednou změnil názor a my jsme se ocitli bez ubytování," doplňuje partnera Bára.

Hvězdný pár nejspíš litoval, že si původně Bářinu pracovní cestu prodloužili kvůli surfování. Atmosféra v oblasti totiž houstla. „Občas se nám stávalo, že na nás místní kolemjdoucí pokřikovali z legrace ’korona, korona’,“ svěřil se zpěvák.

Nyní už jsou frontman skupiny Lake Malawi a mladá česká topmodelka ze stáje Elite Prague doma. „Podařilo se nám odletět zpátky ve čtvrtek. Někteří cestující do poslední chvíle nevěděli, jestli se do letadla vejdou, což naštěstí nebyl náš případ,“ říká Albert a jedním dechem dodává: „Ještěže jsme doma.“

Dvojici byli velmi nápomocní čeští zástupci v Maroku. „Let byl v pohodě. Chtěli bychom poděkovat Českému velvyslanectví v Rabatu za spolehlivost,“ vzkazuje Albert Černý. „Mám aspoň šanci se na chvilku zastavit a být vděčná za všechny maličkosti kolem," dodává Bára Podzimková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám