Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska Suzy Cortez (33) vyhrála soutěž Miss Bum Bum o nejkrásnější zadeček už v roce 2015 v Brazílii a loni titul získala i na mezinárodní obdobě soutěže.

I ona jde příkladem a nasadila si na focení sexy snímků roušku a do ruky v rukavicích vzala antibakteriální gel. Její svlékání má tentokrát charitativní podtext. Rozhodla se totiž vybrat peníze na koupi roušek a gelů pro potřebné.

„Moji milí fanoušci z celého světa, zahajuji dnes aukci mých triček FC Barcelona na získání peněz na nákup roušek a antibakteriálních gelů pro obyvatelstvo, které není schopné si jej samo pořídit. Prosím všechny, aby zůstali doma a odcházeli ven jen v případě nutné potřeby. Pojďme vyhrát boj s novým koronavirem. Velký polibek všem, Suzy.“

Na sexy snímky naláká Cortez rozhodně víc sledujících a nejspíš se jí podaří vybrat i slušný obnos. Vy se jejím sexy pozadím můžete pokochat v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám