Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Méně je někdy více, ale v tohle případě to neplatí. V tom, že dress code black tie, který byl určený na slavnostní vyhlašování filmových cen Český lev, nedodržela loňská vítězka v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli, která byla letos opět na cenu nominovaná díky filmu Tiché doteky, Eliška Křenková, se shodli téměř všichni.

"Loni jsem byla nervóznější, ale letos nejsem, protože jsem dost přesvědčená, že to nedostanu. Ale doufám a pevně věřím, že se Lev dostane do dobrých rukou," svěřila nám ještě před zahájením Eliška, která je sama členkou České filmové a televizní akademie díky tomu, že Českého lva za film Všechno bude loni dostala. "Mám to letos volnější," krčila rameny.

Volnější, tedy spíš uvolněnější, byl i její model. "To tak vzniklo inspirací mě a Hany Zárubové. Hlavně tedy Hanky," řekla nám Křenková, která zanedlouho představí další film, fantasy pohádku Princezna zakletá v čase. Tam by se možná tyhle šaty hodily víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám