Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve před půl rokem přivedla Markéta Fassati Mátlová na svět svou dcerku Marinku. Šestiměsíční holčička v sobě nezapře hudební klan Mátlových, do kterého patří například operní pěvkyně Tereza Mátlová nebo popová zpěvačka Kate Matl, neboť už s maminkou absolvovala Ples v Rudolfinu.

Nelekejte se. Nejednalo se o to, že by zpěvačka měla potřebu na společenskou akci brát s sebou malé batole. Ve skutečnosti sopranistka poslední velký pražský ples svým zpěvem zahajovala. „My jsme se zdrželi jen na začátku, pak jsme právě kvůli Marince jeli domů,“ svěřila se nám Markéta. Jelikož se v prostorách Rudolfina zdržela opravdu jen krátce, vzala si dítě s sebou a během jejího hudebního přednesu malou Marinku v zákulisí hlídali.

Zpěvačka ale nic nepodcenila a dceru na nablýskanou událost oblékla do společenských šatiček. To vše ještě v době, kdy neplatila opatření proti koronaviru.

Reklama

Další články

Načítám