Hlavní obsah
Článek

Demi Lovato (31) v pátek vydala singl I Love Me, který byla promovat mimo jiné v pořadu Ellen DeGeneres. Tam se rozpovídala nejen o nové muzice, ale také o psychických problémech a předávkování v roce 2018, které ji málem stálo život. Poprvé také prozradila, co mu předcházelo.

Demi trpěla bulimií, která se prý vymkla kontrole. „Prosila jsem o pomoc, ale neposkytli mi ji. Ne dostatečnou. Najednou jsem přemýšlela o tom, že jsem sice šest let čistá, ale stejně je mi hrozně, tak proč být čistá, že?“ popsala momenty před tím, než opět sklouzla k drogám.

Dál už to šlo ráz na ráz. Zpěvačka šla na večírek, kde začala pít, a o tři měsíce později skončila v nemocnici. Před návratem na scénu Demi oznámila, že změnila manažera. Tím je nyní Scooter Braun, který zastupuje například Justina Biebera nebo Arianu Grande.

Lovato změnila management, protože s ní předchozí tým prý až příliš manipuloval. „Posledních šest let mi ani nepřišlo, že žiji svůj vlastní život. Kontrolovalo mě tolik lidí. Jednou mi z hotelového pokoje odnesli telefon, abych si nemohla objednat pokojovou službu. Když mi tam donesli ovoce, vzali mi ho, protože to byl cukr navíc,“ popsala praktiky bývalého managementu.

„Za ty roky jsem ani nemívala narozeninové dorty. Letos mi můj nový manager dal k narozeninám ten nejlepší dort,“ popsala a doplnila radu pro ty, co rovněž trpí poruchou příjmu potravy. „Pokud procházíte něčím podobným, věřte, že to zvládnete, máte na to.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám