Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na Ples v Rudolfinu Inna Puhajková (38) nepodcenila a prý se připravovala už od sobotního rána. „Byla jsem vyzvedávat šaty, pak jsem jela na manikúru a končila jsem u své vizážistky, která se postarala o make-up a o vlasy,“ popsala průběh příprav moderátorka Sportovních novin na Nově.

Krásku do Rudolfina doprovodil její partner, fotbalista Petr Tlustý. I úspěšnému fotbalistovi to ve smokingu slušelo. Necítí se někdy ohrožena ostatními ženami? „Moc to neprožívám. Je to lepší varianta než mít vedle sebe nějakého Quasimoda,“ usmívala se Puhajková.

Před dvěma lety spolu Inna a Petr začali bydlet. K dalšímu kroku ve vztahu v podobě zasnoubení se ale podle všeho zatím neschyluje. „My to nijak neřešíme. Necháváme to volně plynout. Už mám za sebou asi stavy, kdy jsem snila o svatbě. Teď už na tom ani nelpím,“ mávla rukou moderátorka.

Puhajková by klidně změnila zaběhnutý scénář, kdy mají páry nejdříve veselku a až pak si pořizují společného potomka. „Dřív jsem si nedovedla představit, že by bylo nejdřív dítě a potom až svatba. Tím, že jsem svůj postoj přehodnotila, tak by pro mě bylo dítě důležitější než svatba,“ říká Inna Puhajková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám