Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina, přátelé a veřejnost se v pondělí rozloučili s basketbalistou Kobem Bryantem (†41). Ten i s třináctiletou dcerou Giannou zahynul koncem ledna při leteckém neštěstí v Kalifornii. Pád helikoptéry si vyžádal celkem devět obětí.

Vzpomínková akce se konala v místě Bryantova dlouholetého profesního působení, v losangeleském Staples Centru, a promluvili na ní jak přátelé, tak manželka Vanessa. Se zaplněnou halou mj. sdílela vzpomínky na romantické chvíle, které s partnerem prožili. Mluvila například o momentu, kdy jí Kobe daroval modré šaty z filmu Zápisník jedné lásky, které na sobě měla Rachel McAdams v romantické scéně s Ryanem Goslingem.

„Když jsem se ho zeptala, proč vybral modré šaty, řekl, že to bylo proto, že je měla Allie, když se setkala s Noahem. Doufali jsme, že spolu zestárneme. Prožili jsme opravdu nádherný milostný příběh,“ řekla Vanessa se slzami v očích.

Bryantovi porodila čtyři dcery, Natalia (17), Bianca (3) a teprve sedmiměsíční Capri také nechyběly na memorialu. „Dva perfektně nedokonalí lidé vytvořili nádhernou rodinu a vychovávali krásné a úžasné dcery,“ uvedla.

Na zesnulou Giannu pak vzpomínala následovně: „Byla to tatínkova holčička, ale vím, že i svou mámu milovala... Kobe mi vždycky říkal, že v sobě má můj oheň, moji osobitost a sarkasmus, ale zároveň byla také jemná a milující. Měla ten nejkrásnější smích. Byl nakažlivý, čistý a ryzí.“

V den rozloučení Vanessa Bryant uvedla, že zažalovala majitele vrtulníku, při jehož zřícení o manžela a dceru přišla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám