Hlavní obsah
Článek

Brzy to bude rok, co předčasně odešel herec Luke Perry (†52). A jak se datum blíží, jeho herečtí kolegové se s tím vypořádávají po svém. S láskou na svého kolegu vzpomínají nejen herci z Beverly Hills 90210, kde v 90. letech ztvárnil legendárního Dylana, ale především kolegové ze seriálu Riverdale, kde před smrtí působil.

Herečka Lili Reinhart (23), kterou diváci mohou znát také z filmu Zlatokopky, se s fanoušky podělila na Twitteru o svůj nevšední zážitek. „Včera v noci se mi zdálo o Lukovi, pevně jsem ho objala a plakala mu na rameno. Řekla jsem mu, jak moc nám všem chybí,“ popsala.

„Myslím, že mě jeho duch navštívil ve snu, aby mi dal vědět, že se má na druhé straně dobře,“ dodala. Perry prodělal 27. února 2019 mrtvici, jejímž následkům o pět dní později v nemocnici podlehl.

Fanoušci zahrnuli Lili laskavými komentáři. „Určitě je pořád s vámi, lidi,“ napsal jeden z nich. „Moje srdce...určitě je na tebe pyšný, Lili,“ napsal jiný. „Tolik mi chybí, jeho památka nikdy nebude zapomenuta,“ přidal se další.

Luke ztvárnil v Riverdale Freda Andrewse, otce Archieho, jedné z hlavních postav. První díl čtvrté série, která měla premiéru v říjnu loňského roku, byl obrovskou poctou herci. V díle se objevila i Shannen Doherty (52), jeho seriálová láska z Beverly Hills 90210 a Perryho dlouholetá kamarádka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám