Hlavní obsah
Článek

Profesní nůžky má Naomi Adachi doširoka otevřené. Začínala jako blogerka komentováním počítačových her, stala se moderátorkou a reportérkou České televize, herečkou a několikrát se objevila na pražském týdnu módy v roli modelky.

Ani své poslední jmenované profese se sympatická brunetka s japonskými kořeny nevzdává, a to i přesto, že má prý nejvyšší váhu, kterou kdy v životě měla. V žádném případě si ale nezoufá a netrpí nedostatkem zdravého sebevědomí.

„Je hrozně důležité ukazovat svá negativa. Ano, já mám křivé zuby a odstáté uši. To ale vůbec nevadí. Přesto jsem dělala modelku na fashion weeku, přesto jsem v televizi a přesto můžu moderovat. To je fakt a takoví jsme. Tak lidé vypadají,“ svěřila se Adachi, která se stala jednou z tváří kampaně kosmetické společnosti, která ukazuje ženy takové, jaké doopravdy jsou.

Se svým tělem je Naomi naprosto spokojená. Věří, že lidé by se měli přijímat takoví, jací jsou. „Ano, přibrala jsem na nejvyšší váhu, jakou jsem kdy v životě měla. Přesto se cítím nejlépe, jak jsem se kdy v životě cítila,“ říká Naomi, kterou pár kilo neodradí možná ani v tom vystoupit v březnu v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku na molo: „Možná půjdu jednu přehlídku.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám