Hlavní obsah
Článek

Na udílení letošních Oscarů předávala Jane Fonda (86) cenu za nejlepší snímek, kterou získal film Parazit, a poprvé se objevila se stříbrnými vlasy. V jejím úctyhodném věku vypadá naprosto fantasticky, za což ovšem zčásti vděčí plastické chirurgii. Jak ale svěřila kanadské Elle, s tím je teď konec.

„Nemohu popřít, že jsem marnivá, ale s plastikami je konec. Už do sebe nenechám řezat. Každý den pracuji na tom, abych se přijala, jaká jsem. Není to pro mě přirozené ani jednoduché.“ Herečka jako náctiletá bojovala také s bulimií a poruchami příjmu potravy.

„Snažím se dávat najevo, že je to pro mě konstantní boj. Sdílím i svoje neupravené snímky, dokonce se zubem venku,“ popsala svou snahu přijmout se, jaká je.

Plastiky Fonda nikdy nepopírala. „Myslím, že jsem si koupila tak dekádu díky plastickým operacím,“ uvedla v roce 2015 pro The Guardian. V průběhu života si nechala zvětšit poprsí, následně si nechala implantáty vyndat. Za život také prodělala více než jeden facelift.

V pořadu Today Show v roce 2011 prozradila, proč se k plastikám vůbec uchýlila. „Jednou jsem šla po ulici a zachytila svůj odraz ve výloze. Napadlo mě, fuj, kdo to je. Pak mi došlo, že jsem to já. Cítila jsem se skvěle a odpočatě, ale vypadala jsem úplně jinak. Tak jsem se rozhodla, že chci vypadat tak, jak se cítím,“ popsala.

V novém dokumentu HBO Jane Fonda In Five Acts pak zalitovala, že si nechala plastikami protkat obličej. „Miluji staré tváře, lásku, která se v nich zrcadlí. Kéž bych v minulosti byla odvážnější.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám