Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Aniston (55) oslavila 51. narozeniny a k této příležitosti vyšlo i březnové číslo časopisu Interview Magazine s její maličkostí na obálce. Herečka sama neměla tušení, že číslo vyjde právě v den jejích narozenin, jak napsala na sociální síť. A upřímně, snad nikdy nevypadala lépe než na těchto fotkách. O tom, že má fantastickou figuru, není pochyb, ale ta stehna!

Na snímcích, které nafotila známá fotografka Alique, Jennifer pózuje v černých šatech či v body s koženou bundou a kozačkách nebo v sukni a saténové podprsence. Pro magazín ji navíc zpovídala kolegyně z oboru, herečka Sandra Bullock.

Ta se Jennifer zeptala, co je tajemstvím její vřelé a věčně pozitivní povahy, díky níž si ji fanoušci po celém světě tolik oblíbili. „Myslím, že pramení z dospívání v nestabilním prostředí, kde jsem se necítila bezpečně, a pozorovala dospělé, jak jsou na sebe zlí. Byla jsem svědkem určitých věcí, které se mi nelíbily, a rozhodla se, že takhle to nechci,“ odkazovala na rozvod rodičů Johna Anistona a Nancy Dow. Jejich rozchodu přihlížela, když jí bylo devět.

„Nechtěla jsem, aby se kdokoliv, kdo by se mnou přišel do kontaktu, někdy cítil stejně jako já tehdy. Takže hádám, že za to asi vděčím rodičům,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám