Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dění na červených kobercích obvykle začíná a končí pózováním před fotografy, prezentací rób a šperků a krátkými rozhovory. Zažitou rutinu letos narušil Tom Hanks (67), který na běhounu před divadlem Dolby, kde se v neděli předávali Oscaři, využil ke sportovní chvilce. Když procházel kolem vojáků, zastavil se na slovíčko se seržantem a následně ho vyzval, aby si spolu udělali pár kliků.

Jak k tomu došlo, vědí jen oni, ale oba muži se skutečně na koberci pustili do cvičení. Nutno uznat, že třiašedesátiletý herec je v kondici, i v obleku se pohyboval s lehkostí.

Od doby natáčení filmu Zachraňte vojína Ryana má Hanks k americké armádě silný vztah, píše Daily Mail. V roce 2006 se za roli kapitána americké armády Johna Millera dokonce stal čestným členem síně slávy elitní jednotky U.S. Army Rangers.

I na dalším populárním videu, které vzniklo na letošních Oscarech, tentokrát uvnitř divadla, hraje Hanks hlavní roli. Spolu s manželkou Ritou Wilson a kolegyněmi na něm vřele fandí filmu Parazit, jenž se stal absolutním vítězem letošních Cen Akademie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám