Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Vincent Navrátil je až po uši zamilovaný do své nové přítelkyně.

Syn Veroniky Žilkové (62) se po rozchodu s hereckou kolegyní Sabinou Rojkovou delší dobu po boku jiné slečny neobjevil. Jak se ale zdá, tu pravou už našel. Sympatická blondýnka Aneta pochází z Moravy a Vincenta zřejmě okouzlila nejen andělskou tváří, ale také vědomostmi. Třetím rokem studuje experimentální biologii na vysoké škole. Kromě toho se věnuje modelingu a focení.

Zamilované hrdličky dokonce vyrazily na první společnou dovolenou. A to do Izraele, kde v současné době žije Vincentova maminka Veronika Žilková s manželem Martinem Stropnickým (67). Je tedy pravděpodobné, že mladý fešák přijel své mamince představit novou slečnu a návštěvu spojili s romantickými výlety.

Nepohoršila si ani Vincentova ex Sabina Rojková, která čerstvě randí se zpěvákem Pavlem Calltou. Tento páreček naopak vyrazil do Londýna, odkud na sociální sítě vyvěšuje podobně zamilované snímky.

Reklama

Další články

Načítám