Hlavní obsah
Článek

Tanečnice a umělkyně Macey Duff (19) z Nevady se po přestěhování na Havaj přestala holit. Dívka nadobro odhodila žiletku a nechala si zarůst nohy, intimní partie i podpaží.

Cítí se teď svobodná a spokojená sama se sebou. Kvůli údajnému tlaku společnosti na to, jak má vypadat, si prý ochlupení pravidelně holila od svých deseti let. Pak ale řekla dost a dospěla k radikálnímu rozhodnutí. Za svou huňatou vizáž se vůbec nestydí, a naopak ochlupení hrdě vystavuje na odiv na Instagramu.

„Zvedání podpaží na veřejnosti bylo nejprve děsivé. Strniště bylo během prvních několika týdnů nepříjemné, ale na to jsem hodně rychle zapomněla. Teď mám ochlupení krásně dlouhé a měkké,“ svěřila Daily Mailu Macey, jež své tělo teď mnohem víc miluje a cítí se konečně sama sebou.

Dívka připustila, že se na ni lidé na veřejnosti nedívali zrovna přívětivě. Jedna z jejích fotek kolovala po sociálních sítích, kde se to jen hemžilo negativními komentáři. Našla ale podporu u rodiny.

„Holit se přestaly mé dvě sestry i maminka,“ chlubila se Macey s tím, že se nikdy necítila lépe. Co na chlupatý ženský klan říká její tatínek, ale neprozradila.

Líbí se vám neoholené ženy?
Ano
19,8 %
Ne
80,2 %
Celkem hlasovalo 107274 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám