Hlavní obsah
Článek

Herečka Milla Jovovich (48) se stala pyšnou trojnásobnou maminkou, ale o svou radost se nestihla podělit jako první. Předběhla ji její nejstarší dcera Ever Gabo Anderson.

Milla se tak rozhodla na svém instagramovém účtu zveřejnit jiné fotky než tu, kterou publikovala její prvorozená dcera, a o vítání nového drobečka se rozepsala pod nimi.

„Ahoj všichni. Takže bez mého vědomí Ever propálila, že máme nové miminko, takže tenhle status z toho dělá ´starou zprávu´! Každopádně, 2. února v 8:56 se nám narodila Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson,“ představila holčičku svým fanouškům.

A přidala i historii vzniku jména: „Osian je velšské jméno pro kluka a vyslovuje se O-shin. Vím, že to jméno je dlouhé, ale rodina se nemohla shodnout na prostředním jméně. Ever a moje máma chtěly Lark a Dashiel (druhá dcera - pozn. red.) a já jsme chtěly Elliot. Pak se můj manžel přidal s hlasem pro Lark a my jsme měly být přehlasované. Aspoň bude mít malá z čeho si vybírat, když bude chtít své jméno zkrátit. Je tak krásná! Její vlasy jsou světlejší než u ostatních holek a je tak silná! Je naše zázračné dítě a jsme jí všichni naprosto posedlí.“

Herečka ještě slíbila fanouškům, že přidá další fotky, ale že si musí jít odpočinout po náročné noci. Tak snad ji dcerky tentokrát nepředběhnou a dopřejí mamince tu možnost podělit se o svou radost jako první.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám