Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hugh Grant (63) a Renée Zellweger (54) se znají dlouhé roky, a tak si herec mohl na konto kolegyně dovolit vtípek. A to před zaplněnou Royal Albert Hall, kde se v neděli předávaly Ceny filmové Britské akademie. Vypůjčil si svou repliku z filmu Deník Bridget Jonesové, ze scény, kdy mají Bridget a Daniel (Grantova postava) intimní chvilku na gauči.

K vtipnému momentu došlo krátce poté, co si Zellweger převzala cenu pro nejlepší herečku za hlavní roli ve filmu Judy. S Grantem se míjeli pod pódiem, ona odcházela s oceněním, on se na stage chystal vyhlásit vítěze kategorie Nejlepší film. Tam se objali a každý si šli svou cestou.

Když pak Grant dorazil na pódium, k triumfu přítelkyně se vrátil a s využitím replik z ikonického filmu zažertoval: „Tak především, velmi dobře, Jonesová“ a k tomu dodal: „A tohle jsou pěkně připitomělý šatičky“. Spodní prádlo naštěstí zůstalo bez komentáře...

„Šatičky“, které Zellweger vynesla, byla růžová saténová róba z módního domu Prada.

Za roli Judy Garland už herečka získala Zlatý glóbus i Cenu sdružení filmových a televizních herců a je horkou kandidátkou na Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám