Hlavní obsah
Článek

Během pár dní jsme se rovnou dvakrát potkali s jednou z vítězek Miss Czech Republic Hanou Vágnerovou, která v mezinárodní soutěži krásy Miss Supranational skončila jako nejkrásnější Evropanka. S přítelem Karlem Abrahamem vyrazila na Ples jako Brno, její model jste ohodnotili jako jeden z nejlepších, a pak odjela i na soustředění dívek z nového ročníku soutěže krásy do rakouských lázní.

Až tam jsme si s ní stihli popovídat, když nám před kamerou zapózovala v plavkách. Pokud jde o soutěže, už s nimi skončila. "Věk už mi to nedovoluje, protože mi letos bude šestadvacet a soutěže krásy jsou věkem limitované. Být šestá, a navíc Miss Evropy mě samozřejmě potěšilo, i když bych byla radši v TOP 5, konkurence ale byla veliká. I tak to byl úspěch," míní.

I když mezi soutěží, kde byla ve vrcholné formě, proběhly Vánoce, Hančinu postavu nepoznamenaly, jak můžete vidět na fotkách i ve videu. A to i když zvolila jednodílný model. "To nebylo proto, že bych musela něco schovávat, ale chtěla jsem mezi desítkou aktuálních finalistek zvolit něco decentnějšího," vysvětlovala.

Vzhledem k tomu, že už nepojede na světové soutěže, kde musejí být dívky svobodné, nás zajímalo, zda by nechtěli posunout vztah s partnerem třeba svatbou a miminkem. "Jak vidíte, zásnubní prstýnek ještě nemám, takže to není na mně. Ale slyšela jsem, že v přestupném roce mohou žádat muže o ruku ženy. Tak uvidíme," smála se Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám