Hlavní obsah
Článek

Jsou obdivované za svůj půvab, vtip a nezávislost. Jindy okouzlující herečky Eliška Křenková (29) a Jenovéfa Boková (27) se ale tentokrát ukazují v poněkud jiném světle. Skandální chování, zvláštní praktiky a ponižování pro ně nejsou ničím výjimečným. Nelekejte se. Eliška a Jenovéfa neslevily ze svých zásad, nezvyklé role je samozřejmě čekají ve filmu a nikoli v reálném životě.

Držitelky Českého lva si střihly neobvyklé role ve filmu s názvem Jiří pes uprchlík v režii Tomasze Wińskiho. Jedná se o příběh Jiřího, daňového poradce, který si od raného dětství myslí, že je psem. Hlavní hrdinky v podání zmíněných hereček drží Jiřího alias Petra Vančuru (35) pěkně zkrátka. Herec, který je životním partnerem Jana Ciny (36), pro svou touhu být psem dokáže udělat cokoli. Uteče od své milované matky, nastěhuje se k nim a vzdá se svobody i všech vydělaných peněz, které dívky vesele utrácejí za bydlení, alkohol a drogy. Ani to ale jeho paničkám nestačí a chtějí po Jiřím víc.

S jídlem roste chuť, a to v případě Elišky platí dvojnásob. Čím víc Jiřímu ubližuje, tím víc ji to baví. Tahle zpočátku nevinná hra postupně nabírá na intenzitě. Až jednoho dne všechno skončí.

Reklama

Další články

Načítám