Hlavní obsah
Článek

Nyní jednapadesátiletou herečku Donnu D’Errico si fanoušci mohou pamatovat ze seriálu Pobřežní hlídka, v němž se objevovala v letech 1996 až 1998 jako plavčice Donna Marco. A do ikonických červených plavek by mohla bez obav vklouznout i dnes. Zásluhu na tom však má nejen příroda, ale také ruka plastického chirurga.

O podstoupených zákrocích herečka otevřeně mluví, nestydí se za ně. Před dvěma lety prodělala lifting paží, liposukci a úpravu břicha. „Za lékařem jsem šla, protože jsem po přibírání a hubnutí měla převislou kůži na pažích. Stejně tak na břiše po dvou dětech,“ uvedla tehdy.

D’Errico se fanouškům pravidelně připomíná archivními, ale i novými snímky

Operace jí dodaly sebevědomí

Výsledky si pochvaluje, zákroky jí dodaly sebevědomí. „Teď se cítím sebejistě i v bikinách,“ prohlašuje matka čtyřiadvacetiletého Rhyana a osmnáctileté Frankie-Jean.

V Pobřežní hlídce byla D’Errico součástí nejslavnější sestavy v čele s Davidem Hasselhoffem a Pamelou Anderson. Zahrála si také v seriálech Baywatch Nights, Sabrina - mladá čarodějnice nebo Brooklyn 99 a ve filmech Candyman 3: Den smrti, Polibte nevěstu nebo Jedno jako druhý. Roli záchranářky Donny zatím žádná další nepřekonala.

Reklama

Další články

Načítám